Home / Algemeen / Veteranen ontvangen in Gasthuiskerk

Veteranen ontvangen in Gasthuiskerk

DOESBURG – Doesburgse veteranen kwamen zaterdag 19 juni bijeen in de Gasthuiskerk. De gemeente besteedt jaarlijks aandacht aan Nationale Veteranendag en organiseert dan een bijeenkomst waar Doesburgse veteranen elkaar kunnen ontmoeten. Dit jaar werd Loulou Rhemrev uitgenodigd, zij speelde haar voorstelling Hallo Bangdoen! waarin zij de ‘onvertelde’ verhalen de revue liet passeren. Ze beschreef een vergeten wereld en de diepliggende geheimen die altijd worden verzwegen, omdat ze te aangrijpend zijn. Een indrukwekkende voorstelling, met voor veel veteranen herkenbare situaties.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.