Home / Algemeen / Velpsch Maal in Buurthuis de Poort

Velpsch Maal in Buurthuis de Poort

VELP – Buurthuis de Poort verzorgt woensdag 23 juni om 17.30 uur weer een gezamenlijke maaltijd onder de noemer Velpsch Maal. Op het menu staat rendang met bami, sperziebonen, champignons, omelet en rauwkost met een verse fruitsalade toe. Wie mee wil eten, dient zich vooraf in te schrijven en te betalen bij de beheerder van de Poort. Dit kan tot uiterlijk maandag 21 juni, 12.00 uur. Er kunnen maximaal 30 mensen komen eten, zodat iedereen op afstand van elkaar kan blijven. Mee-eten kost 5 euro per persoon.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.