Home / Algemeen / Uitleg over behandelpaspoort

Uitleg over behandelpaspoort

VELP – Ester Bartholet van de praktijk ouderengeneeskunde in Velp is donderdag 1 juli tussen 13.00 en 15.00 uur te gast in buurthuis de Poort. Ze komt vertellen over het behandelpaspoort dat zij heeft ontwikkeld. Houders van het paspoort kunnen daarin aangeven welke behandelingen zij nog willen en welke niet. Ester legt uit hoe je hierover met je naasten het gesprek aan kunt gaan en hoe je je wensen kunt noteren. In verband met corona is er een maximum aantal deelnemers, dus aanmelden is noodzakelijk. Dit kan bij de beheerder van buurthuis de Poort via tel. 026-8481753.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.