Home / Algemeen / Spreekuur Informatiepunt Digitale Overheid

Spreekuur Informatiepunt Digitale Overheid

DIEREN – In de Bibliotheek Dieren is elke donderdag tussen 10.30 en 12.30 uur een spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid. Steeds meer zaken met de overheid moeten zelf online worden geregeld. Denk aan het verlengen van het rijbewijs, belastingaangifte doen of een AOW-uitkering aanvragen. De mensen van het Informatiepunt Digitale Overheid kunnen hierbij helpen en iemand op weg helpen. Meer over het Informatiepunt is te vinden op www.bibliotheekveluwezoom.nl/informatiepunt of verkrijgbaar via op tel. 0313-415476.

Lees ook

Exposities in Dorpskerk Rheden

RHEDEN – Deze zomer zijn er twee exposities te bewonderen in de Dorpskerk in Rheden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.