Home / Cultuur / Sponsoren Doesburg Jazz zeggen opnieuw steun toe

Sponsoren Doesburg Jazz zeggen opnieuw steun toe

DOESBURG – Ubbink en Kab accountants en belastingadviseurs ondersteunen ook in 2021 Ubbink Doesburg Jazz. Beide sponsoren van het eerste uur hebben laten weten ook dit jaar een substantiële financiële bijdrage te willen leveren. Voor de organisatie is dat een grote steun in de rug. In februari liet het bestuur van Doesburg Jazz al weten dat zou worden geprobeerd om de door corona getroffen horeca en zaaleigenaren in Doesburg zoveel mogelijk te ontzien. De steun van beide sponsoren maakt dat voornemen een stuk eenvoudiger. Als alles meezit wordt Ubbink Doesburg Jazz gehouden op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 november.

www.doesburgjazz.nl

Lees ook

Huis ter Eerbeek in Open Toptrouwlocatie Route

EERBEEK – Zondag 26 september is er een nieuwe editie van de Open Toptrouwlocatie Route. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.