Home / Algemeen / PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel er wel nog diverse veiligheidsregels in acht moeten worden genomen. Er mogen niet meer dan twee passagiers tegelijk worden vervoerd in een bus. Passagiers en chauffeurs moeten nog steeds mondkapjes dragen. Deze zullen door de passagiers zelf aangeschaft moeten worden. Wie geen mondkapje bij zich heeft, kan er eentje aanschaffen bij de chauffeur. De chauffeurs zorgen dat na elke rit de zitplaatsen en aanraakplekken worden ontsmet. Passagiers wordt gevraagd zoveel mogelijk met pinpas te betalen.
De planning is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9.30 uur tot 11.30 uur via tel. 026-3707071. Het is ook mogelijk om via het bestelformulier op de website of per e-mail een rit te plannen.

www.plusbusrhedenrozendaal.nl
planning@plusbusrhedenrozendaal.nl

Lees ook

Nieuw fietspad langs Elsbosweg

KLARENBEEK – Er zit schot in de aanleg van een nieuw fietspad langs de Elsbosweg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.