zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
Home112Pinnende oplichter gezocht

Pinnende oplichter gezocht

DOESBURG / RHEDEN – De politie is op zoek naar de daders van bankpasfraude. Een oudere man uit Doesburg werd op 26 februari gebeld door een man die zich voordeed als medewerker van de fraudehelpdesk van de bank. Er zou geprobeerd zijn om geld van de rekening af te halen en de bankmedewerker stelde voor om de rekening te beveiligen. Een tweede ‘bankmedewerker’ kwam het slachtoffer hier thuis mee helpen. Hij knipte de bankpas door en nam deze mee. De chip in de pas bleef echter intact, zodat er nog steeds mee kon worden gepind. Dit gebeurde later die dag in Rheden.
De politie is op zoek naar mensen die meer weten van deze zaak. Iedereen die tips heeft, kan de politie bellen via de opsporingstiplijn, tel. 0800-6070, of via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0214612_Nadenken.jpg

Bijeenkomsten ‘Wat houdt mij bezig’

VELP - In Ons Raadhuis in Velp gaat donderdag 2 december een serie bijeenkomsten van start onder de noemer 'Wat houdt mij bezig'. Dit traject is geschikt voor mensen die veel nadenken en piekeren en zich bezighouden met vragen over de toekomst, hoe het leven eruit ziet als zij alleen

0215038_Beplantingsproject.JPG

Meer bomen en struiken voor kwaliteitsimpuls landschap

KLARENBEEK - Maar liefst 40 bewoners uit het buitengebied van de gemeente Apeldoorn doen mee aan twee projecten van Stichting Landschapsbeheer Gelderland, waarbij zij streekeigen bomen en struiken planten om de biodiversiteit te versterken. Het gaat om de projecten ‘Kwaliteitsimpuls Lieren/Oosterhuizen/Beekbergen’ en ’24 Biodiversiteitsplannen Beemte-Broekland’.

0215243_Kerstboomactie_PA.jpg

Kerstbomenverkoop Team PA

RHEDEN - Na twee alternatieve edities van Alpe d'HuZes hoopt Team PA uit Rheden komend jaar weer in Frankrijk mee te kunnen doen aan dit evenement. Het team bestaat uit hardlopers, wandelaars en fietsers uit Rheden en omstreken en doet nu voor de elfde keer mee om zoveel mogelijk geld

Jeugdtekeningen bij Tuin van Sjef

VELP - Zondag 28 november is de bezoekersruimte van de Tuin van Sjef in Velp geopend. Hier zijn de prachtige kunst en jeugdtekeningen van Sjef van der Molen te bekijken. Er dient een afspraak gemaakt te worden. Dit kan via tel.06-28937906.

0215333_Spoorwegovergang.jpg

Bijeenkomst over mogelijke sluiting spoorwegovergangen

KLARENBEEK - De gemeente Voorst en ProRail houden een op 25 november een bijeenkomst in het MFC te Klarenbeek. Medewerkers gaan met belangenverenigingen, belangstellenden en bewoners in gesprek over de veiligheid en de bereikbaarheid op het spoor en op de weg. Het gaat hierbij om de overwegen op de spoorlijn

0215189_repaircafe.jpg

Repair Café Dieren

DIEREN - Donderdag 25 november is tussen 19.00 en 21.00 uur het Repair Café in de Oase in Dieren weer geopend. Reparaties zijn mogelijk aan alle huishoudelijke apparaten die onder de arm meegenomen kunnen worden, maar ook aan kleding, fietsen en rollators. Ook kunnen bezoekers met hun laptop of tablet