Home / Rheden-Regiobode / Peuterdans bij WIK Rheden

Peuterdans bij WIK Rheden

RHEDEN – WIK Rheden biedt peuterdans voor de allerkleinsten. Kinderen leren bewegen op verschillende soorten muziek. Door eenvoudige en herkenbare bewegingen te doen, zoals rennen, springen, rondjes draaien, zwaaien, kruipen en rollen, leert hij hoe hij zijn lichaam kan inzetten op het ritme en de melodie van een liedje. Hij ontdekt zijn emoties en is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn muzikaliteit en motoriek. Peuterdans wordt gegeven op zaterdagochtend van 9.30 tot 10.45 uur in het WIK Huis aan de IJsselsingel 95 in Rheden. Aanmelden voor een proefles kan via secretariaat.wikrheden@gmail.com.

Lees ook

Ellecommer brengt dichtbundel uit

ELLECOM – De van origine West-Zeeuws-Vlaamse dichter Gaël van Heijst (1990) woont krap negen maanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.