Home / Algemeen / Oudijzeractie Loenense kerken

Oudijzeractie Loenense kerken

LOENEN – Zaterdag 26 juni zamelen de vrijwilligers van de Loenense Kerken weer oud ijzer in. Een ploeg van actieve mannen is er flink druk mee. De inzameling levert flink wat geld op voor de Protestantse Gemeente Loenen en de St. Antonius Abt parochie. Anderzijds zijn inbrengers verlost van het overtollige oud ijzer, dat vaak in schuur of zolder in de weg ligt.
Er wordt van alles gebracht: oud gereedschap, maar ook oude fietsen en hekwerk. Alles is welkom: tuinstoelen, elektromotoren, leidingwerk, maar ook wasmachines en drogers. koelkasten en vriezers kunnen, in verband met de vloeistoffen, niet worden ingenomen. De mannen sorteren dit meteen, want de prijzen van diverse soorten metalen verschillen nogal. De mannen zijn aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur bij het inzamelpunt aan de Vrijenbergweg/hoek Hoofdweg. Wie moeite heeft met vervoer, kan bellen met Jan Nijhofm tel. 055-5051028 of Henk Kok, tel. 055051102.

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.