Home / Rheden-Regiobode / Oranjefestival bij VVO in Velp

Oranjefestival bij VVO in Velp

VELP – Kinderen die door middel van allerlei leuke spelletjes kennis willen maken met voetbal, kunnen vrijdag 18 juni vanaf 15.00 uur terecht bij VVO, de voetbalvereniging op de grens van Velp en Rozendaal. Vanaf 15.00 uur vindt dan het KNVB Oranjefestival plaats, met heel veel leuke en spectaculaire onderdelen. De kinderen hoeven niet te kunnen voetballen om mee te doen. Kinderen uit groep 3 en 4 van de basisscholen in Velp en Rozendaal kunnen zich op school opgeven, maar aanmelden kan ook via www.knvb.nl/oranjefestival/vvo/295. Deelname is gratis en voor alle kinderen is er iets lekkers en een leuk aandenken.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.