Home / Algemeen / Open coffee in Velp

Open coffee in Velp

VELP – Donderdag 24 juni van 9.00 tot 11.00 uur is er weer een open coffee in Me and Mrs P in Velp. Tijdens deze netwerkbijeenkomst kunnen ondernemers en mensen die plannen hebben een een eigen onderneming te starten elkaar ontmoeten. Me and Mrs P beschikt over voldoende geschikte zitplaatsen, zowel binnen als buiten. Vooraf aanmelden kan via ocvelp@gmail.com, dit voorkomt opstoppingen bij de ingang. Mensen die zich niet aangemeld hebben zijn ook welkom, zij moeten zich bij de ingang wel registreren.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.