Home / Brummen-Regiobode / Open Atelierdagen in Loenen

Open Atelierdagen in Loenen

LOENEN – Op zaterdag 3 en zondag 4 juli, beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur, openen de elf deelnemende kunstenaars van het collectief Kunst in Loenen de deuren van hun atelier voor een kunstroute. Op verschillende locaties zijn er tevens één of meerdere gastexposanten. De deelnemende locaties zijn herkenbaar aan de kleurrijke letter L, die overal een prominente plaats krijgt. De deelnemers aan de route tonen onder andere beelden in steen, brons, rvs , glas en keramiek, schilderijen, tekeningen, textiele vormgeving, sieraden en mozaïek.
Alle kunstenaars van Kunst in Loenen hebben een kunstwerk beschikbaar gesteld voor een verloting. Op elke locatie staat een box naast het betreffende kunstwerk, waar bezoekers hun gegevens achter kunnen laten. Zondagavond worden elf mensen uitgeloot en blij gemaakt met een mooi kunstwerk.

www.kunstinloenen.nl

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.