Home / Algemeen / Nieuwe welkomstborden in Loenen

Nieuwe welkomstborden in Loenen

LOENEN – Het zal menigeen opgevallen zijn dat de borden ‘Welkom in Loenen’, bij binnenkomst in het dorp via de Beekbergerweg en Hoofdweg, vervangen zijn door nieuwe exemplaren. De oude borden waren na ongeveer dertig jaar niet meer toonbaar. Jaap van de Born heeft destijds deze borden geschilderd, waarop de Loenense schaapskooi met schapen zichtbaar waren.
Een drietal Loenense organisaties, Dorpsraad Loenen Zonnedorp, de Schaapsscheerdersfeestcommissie en De Vrienden van de Loenense Bossen, was van mening dat deze borden hun bestaansrecht hebben verdiend. Vrijwilligers zijn aan de slag gegaan en hebben weer fraaie nieuwe borden gemaakt. Een derde bord is toegevoegd bij de binnenkomst in Loenen vanaf Eerbeek nabij de rotonde.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.