Home / Algemeen / Nieuw bruggetje bij Kerstens Molentje
.

Nieuw bruggetje bij Kerstens Molentje

EERBEEK – Woensdag 2 juni was een bijzondere dag voor de acht mannen van de De werkgroep Gravinnebeek (vrijwilligers van IVN Eerbeek e.o.). Elke week komen zij samen op Landgoed Molenbeek om de beek te herstellen. Het knuppelbruggetje bij het Kerstens Molentje was al lange tijd aan vervanging toe. De mannen van de werkgroep maakten een mooie nieuwe brug, die woensdag werd geplaatst door Konijnenberg Bos en Groen uit Eerbeek. Het oudste lid van de groep Jan Staal had de eer om de brug officieel te openen. Tot zijn grote verbazing stond zijn naam op de brug gegraveerd. “Wat maken jullie mij nou”, was zijn verbaasde reactie. Vanwege zijn altijd trouwe inzet hadden de overige leden besloten dat de brug naar hem vernoemd moest worden.

Foto: Cynthia Vos

Lees ook

Cheque voor herstel tuinmuur Ellecomse Dorpskerk

ELLECOM – De Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom heeft donderdag 10 juni een cheque van maar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.