Home / Nieuws / Nationale Voetbaldag bij sc Rheden

Nationale Voetbaldag bij sc Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 12 juni deed sc Rheden mee aan de Nationale Voetbaldag. De jeugdcommissie van de vereniging had een sportieve middag georganiseerd, waar meer dan 50 enthousiaste kinderen op af waren gekomen. De grootste trekpleister was toch wel het penalty schieten. Met de keeper van het selectie-elftal in de goal, probeerden de jongens en meisjes, in drie leeftijdscategorieën, de penalty-kampioen van sc Rheden te worden. Cas, Jim en Brent gingen naar huis met een penalty-bokaal en een mooie EK-voetbal. Daarnaast werd er weer heerlijk gevoetbald op het pannaveld, was er een springkussen, gatendoek, ballenvangspel en kon er voetgolf gespeeld worden. Met nog een ijsje voor alle kinderen was het feest compleet.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.