Home / Algemeen / Naaiatelier in Martinikerk

Naaiatelier in Martinikerk

DOESBURG – Naatatelier Kieskleurig geeft vanaf woensdag 30 juni gratis naailessen in de Martinikerk in Doeburg. Kieskleurig is vooral bekend bij anderstaligen, maar ook steeds meer anderen uit Doesburg en omgeving weten het atelier te vinden. Beginners kunnen er gratis lessen volgen, maar het is ook mogelijk hier kleding te laten repareren of ontwerpen. Er in inmiddels een professionele coupeuse, die zelfs voor een mooie jurk of maatpak haar hand niet omdraait. Bezoekers kunnen zelfs terecht om stoffen en naaifournituren te komen uitzoeken. Ook de inmiddels bekende duurzame vlaggetjes, kussens, zadelkapjes en handgemaakte tassen zijn te koop. De komende week wordt er genaaid op woensdag 30 juni, donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 juli tussen 13.00 en 16.00 uur, daarna van 7 tot en met 10 juli.

info@mooiduurzaamdoesburg.nl

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.