Home / Cultuur / Muziekcafé met funky grooves en hoopvolle teksten

Muziekcafé met funky grooves en hoopvolle teksten

DOESBURG – Op vrijdag 18 juni om 20.00 uur brengt Emma Luca in het muziekcafé van Gasthuiskerk Doesburg een semi-akoestische versie van de show die op poppodium DRU al een tijdje is uitverkocht. Dit optreden in het muziekcafé van Gasthuiskerk Doesburg is gratis toegankelijk, onder het motto Pay as you go away. Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar. Reserveren kan via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.
Na de singles ‘Back to You’ en ‘Never Ending’ bracht Emma Luca in maart van dit jaar het eerste album uit: HOME. Emma Luca deelt met haar muziek haar ervaringen en gedachten. Samen met haar band brengt ze die mix in krachtige popsongs, waarbij je niet kunt stilzitten. Ze neemt bezoekers mee in haar wereld van liefde, kracht, fun en soms ook verlies en onzekerheid. Alle aspecten van het leven, maar hoop staat altijd centraal. Waar Luca eerder nog vaak muziek van andere artiesten speelde, brengt ze nu een afwisselende show vol met eigen muziek. Daarin worden ritmische gitaren en funky grooves afgewisseld met hoopvolle teksten en sferische ballads.

Foto: PR Emma Luca

Lees ook

Retrospectief: Bakker-kruidenier Lebbink, Klarenbeek

In alle dorpen verandert veel. In de kleine dorpen verdwijnen de winkels en in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.