Home / Algemeen / Motorgroep Puur zoekt motorrijders

Motorgroep Puur zoekt motorrijders

HUMMELO – Motorgroep Puur uit Hummelo is op zoek naar nieuwe motorrijders. Puur staat voor ‘Pensionado uw uitdagende rit’. De groep zoekt avontuurlijke gepensioneerde senioren die er graag met de motor op uit gaan. De pensionado’s vormen een kleine groep motorrijders die samen gezellige motorritten gaan rijden. De ritten worden met behulp van navigatie gereden met een voorlopig vaste voorrijder. Ze rijden doordeweeks en niet in het weekend. Vertreklocatie wordt in onderling overleg ingevuld en er is geen contributie verschuldigd. Voor meer informatie en/of aanmelden: tel. 06- 83780352

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.