Home / Algemeen / Mediteren en kamperen in Hall

Mediteren en kamperen in Hall

HALL – Jantine Peters verzorgt deze zomer een aantal mindfulness-weekenden op natuurboerderij de Mhene aan de Lendeweg 4a in Hall. Deelnemers overnachten in tentjes en de begeleide meditaties vinden zoveel mogelijk plaats in de boomgaard of bij slecht weer in de verbouwde kalverstal. Elk weekend duurt van vrijdag 19.00 tot zondag 16.00 uur. Meedoen kan in de weekenden van 2 tot 4 juli, 23 tot 25 juli of 6 tot 8 augustus. Neem voor opgave of meer informatie contact op met Jantine Peters, tel. 06 – 17369599 of jantine.peters@gmail.com.

www.aandachtgeeftjekracht.nl

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.