Home / Algemeen / KWF Brummen zoekt vrijwilligers

KWF Brummen zoekt vrijwilligers

BRUMMEN – Het KWF collecteteam gemeente Brummen is op zoek naar nieuwe collectanten. In de week van 5 tot en met 11 september vindt de jaarlijkse collecte plaats. Dit jaar kunnen de collectanten weer met de collectebussen met QR code langs de deuren. Collectanten besteden ongeveer 2 tot 3 uur aan de collecte, het collecteteam zorg voor alle benodigdheden. Wie wil helpen, kan zich aanmelden via kwfgemeentebrummen@gmail.com.
Voor het dorp Brummen, waaronder ook Oeken, Empe en Leuvenheim vallen, worden nog twee wijkhoofden gezocht.Wijkhoofden organiseren de KWF-collecte in hun eigen wijk. Wie belangstelling of vragen heeft, kan mailen naar kwfgemeentebrummen@gmail.com.

Lees ook

Business & Shopping: Vakdiploma voor Toon van den Boogaard van Monuta in Dieren

DIEREN – Toon van den Boogaard van Monuta in Dieren mocht onlangs het diploma van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.