Home / Cultuur / Kijken en creëren in de natuur

Kijken en creëren in de natuur

ROZENDAAL – Cultuurbedrijf RIQQ biedt ook deze zomer de cursus ‘Kijken en creëren in de natuur’ aan. Deelnemers gaan, onder begeleiding van beeldend kunstenaar Lies Sieverding, vier weken lang elke dinsdag de natuur in om te tekenen en schilderen. Er wordt met verschillende materialen gewerkt aan diverse thema’s, zoals perspectief, van realisme naar abstract of fantasie. De lessen vinden plaats in Openluchttheater de Pinkenberg in Rozendaal, op dinsdagen 6, 13, 20 en 27 juli van 11.00 tot 14.00 uur. Koffie en thee staan klaar, deelnemers nemen zelf hun lunch mee. Voor materialen wordt gezorgd. Er wordt gewerkt op papier, maar deelnemers kunnen zelf een doek meenemen als zij hierop willen werken. Aanmelden kan tot 30 juni via info@liessieverding.nl.

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.