Home / Nieuws / Jongens en meiden van VVO helpen bij Oranjefestival

Jongens en meiden van VVO helpen bij Oranjefestival

VELP / ROZENDAAL – Kinderen van de groepen 3 en 4 van de basisscholen in Velp en Rozendaal kunnen op vrijdag 18 juni deelnemen aan het Oranjefestival, een spelletjesmiddag die VVO samen met de KNVB organiseert op sportpark De Pinkenberg. De spelletjesmiddag wordt begeleid door onder andere jongens en meiden die bij VVO spelen.

“VVO kent veel vrijwilligers die elk week bij de club actief zijn. Wij vinden het leuk om nu ook iets voor de club te doen. En we kunnen natuurlijke alle deelnemende kinderen vertellen hoe leuk het is om bij VVO te voetballen”, zegt Eva Smit, aanvoerder van het meidenteam onder 19.

Tijdens het Oranjefestival, dat wordt gehouden ter gelegenheid van de EK Voetbal en de olympische spelen voor de dames, kunnen kinderen meedoen aan allerlei spelletjes die met voetbal te maken hebben. Het festival vindt op vrijdag 18 juni aanstaande plaats van 15.00 tot 18.00 uur. Kinderen kunnen zich aanmelden via hun school of via www.knvb.nl/oranjefestival/vvo/295. Alle deelnemers krijgen wat lekkers en een leuk aandenken mee naar huis.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.