Home / Algemeen / Hei & Bos puzzeltocht

Hei & Bos puzzeltocht

HOENDERLOO – Jong en oud kan zaterdag 3 juli in Hoenderloo meedoen aan de Hei & Bos puzzeltocht. Deelnemers wandelen door de mooie natuur en moeten onderweg zoeken, puzzelen en creatief zijn om tot een oplossing te komen. Wie aan het eind van de puzzeltocht het antwoord goed heeft, ontvangt een prijsje. Startpunt is het natuurlijke speelplein van IKC Hei & Bos, waar kinderen heerlijk kunnen klimmen, klauteren, dammen bouwen en insecten zoeken. Starten kan tussen 13.00 en 14.30 uur. De tocht duurt ongeveer anderhalf uur. Deelname is gratis voor iedereen uit de gemeente Apeldoorn, Ede en Arnhem.

www.heienbos.nl

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.