Home / Algemeen / Handen uit de mouwen bij de bijenstal

Handen uit de mouwen bij de bijenstal

DOESBURG – Aan de Panovenweg in Doesburg staken vrijwilligers zaterdag 29 mei de handen flink uit de mouwen. In het kader van NLDoet! kregen de bijenstallen van de Doesburgse imkersvereniging, gelegen aan de Panovenweg, een likje verf. Eens in de twee jaar staat deze taak op het programma om de stallen in goede conditie te houden. Na een ochtend hard werken waren de stallen weer mooi geschilderd en kunnen ze er weer even tegen. Vanaf zaterdag 13 juni houdt de Imkersvereniging Doesburg elke tweede zaterdag van de maand van 9.00 tot 12.00 uur weer een inloopochtend.

Foto: Han Uenk

Lees ook

DoesburgVertelt zoekt spullen van Ubbink

DOESBURG – Op de plek waar nu Gieterij Doesburg ligt startte Barend Ubbink in 1896 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.