Home / 112 / Fietser gewond bij aanrijding in Eerbeek

Fietser gewond bij aanrijding in Eerbeek

EERBEEK – Op de Bachstraat in Eerbeek is zaterdagmiddag 5 juni een fietser gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het ongeluk gebeurde even na 16.10 uur. De fietser kwam vanaf de parallelweg en wilde de Bachstraat op fietsen. Hierbij zag de jongen op de fiets de auto vermoedelijk over het hoofd, met een botsing tot gevolg. De fietser klapte tegen de grond en raakte gewond aan zijn arm. Er werd een ambulance opgeroepen. Ter plaatse is de jongen behandeld door de ambulancemedewerkers en meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Foto: Dennis van Bemmel/ Persbureau Heitink

Lees ook

Cheque voor herstel tuinmuur Ellecomse Dorpskerk

ELLECOM – De Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom heeft donderdag 10 juni een cheque van maar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.