Home / Brummen-Regiobode / Feestelijke opening expositie ‘Woord en beeld in de boomgaard’

Feestelijke opening expositie ‘Woord en beeld in de boomgaard’

BRUMMEN – Wethouder Cathy Sjerps opent zondag 4 juli om 14.30 uur de expositie ‘Woord en beeld in de boomgaard’. De expositie omvat natuurkunstfoto’s, gekoppeld aan vijf bij de foto’s geschreven zeer korte verhalen (zkv’s). Daarnaast kunnen bezoekers in het weiland op zoek naar de flessenpost van ‘Drijvende woorden’.

De expositie wordt feestelijk geopend. De schrijvers lezen de zkv’s voor, fotograaf Sharon Elvin vertelt over haar inspiratie en Elly van Agtmaal presenteert ht flessenpost-project. Er is ruimte voor maximaal 50 gasten en daarom dienen belangstellenden zich voor de opening aan te melden via taalmarkt@brummencultuur.nl.
Deze expositie is te zien op het erf van werk- en zorgboerderij Cortenoever aan de Piepenbeltweg 27 in Brummen. Hij is samengesteld in het kader van de IJsselbiënnale 2021, met het thema Tij, Tijd en Tijdelijkheid. De tentoonstelling is de hele zomer te zien, tot 18 september. Bezoekers wordt verzocht te voet of per fiets te komen, er is nagenoeg geen parkeergelegenheid. De expositie is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

‘Woord en beeld in de boomgaard’ is een gezamenlijk project van de werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Brummen, Sharon Elvin en Elly van Agtmaal, samen met schrijvers, Agnes van Brussel, Nicolien van Doorn, Laurens Hoevenaren, Agave Kruijssen en Marije Verbeeck.

www.brummencultuur.nl

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.