Home / Cultuur / Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg
.

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het Openbaar vervoer en speelgoedmuseum in Doesburg. De expositie komt voort uit een project van Lang Leve de Kunst en Noaberschap. Het afgelopen jaar interviewden vrijwilligers tal van inwoners van Doesburg over het speelgoed uit hun jeugd. Leerlingen van basischool de Horizon in Doesburg maakte aan de hand van deze verhalen vervolgens weer nieuw speelgoed. Tijdens de opening van de expositie presenteerden de kinderen hun creaties en werden de speelgoedherinneringen van Doesburgse ouderen via een dia-presentatie gedeeld.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Goodiebags voor winnaars Doesburgs Knipje

DOESBURG – Dinsdag 13 juli zijn er weer goodiebags uitgedeeld aan vijf winnaars van actie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.