Home / Cultuur / Expositie in Kunstlab

Expositie in Kunstlab

DOESBURG – Van 26 mei tot en met 30 juni is er weer een expositie te zien in het Kunstlab in Doesburg. De expositie Pittoresk Doesburg is tijdens de openingstijden van de winkel te bezoeken. In de maanden juli en augustus is, in het kader van de IJsselbiënnale, de expositie Tij, Tijd, Tijdelijkheid te bezichtigen.
Kunstlab Doesburg is gevestigd aan de Ooipoortstraat 21. De winkel en expositie zijn open op dinsdag tot en met zaterdag en op de Culturele Zondag, iedere eerste zondag van de maand, van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.