Home / Algemeen / Brummenaren steken de handen uit de mouwen bij viaduct

Brummenaren steken de handen uit de mouwen bij viaduct

BRUMMEN – Zaterdag 29 mei gingen de Dorpsraad Brummen samen met vrijwilligers aan de slag bij het het viaduct onder de N348 aan de Cortenoeverseweg. Twee jaar geleden zorgde de Dorpsraad Brummen ervoor dat het viaduct aan beide kanten werd voorzien van street-art, gemaakt door de Doesburgse kunstenaar Rosalie de Graaf. Ook werd een gedicht van dorpsdichter Eva en aangebracht en stempelden kinderen van Expeditie 24/7 en Kindcentrum het P@rk hun handafdrukjes op het viaduct. Nu, twee zomers verder, kon het viaduct wel weer een kleine opknapbeurt gebruiken. Enthousiaste vrijwilligers gingen dan ook in het kader van NLdoet! aan de slag. Het onkruid werd verwijderd en de flets gekleurde afbeeldingen bijgewerkt.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Voorspoedige herstart buurtbus

SPANKEREN – In de twee maanden dat de buurtbus Spankeren-Dieren weer mag rijden, maken meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.