Home / Cultuur / BoekStartdag in de bibliotheek

BoekStartdag in de bibliotheek

DIEREN – Zaterdag 19 juni is het BoekStartdag in de Bibliotheek. Op deze dag krijgen de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra warm welkom. De dag staat in het teken van gezinnen met kinderen tot 2,5 jaar oud. In de bibliotheken in Dieren en Velp kunnen zij deelnemen aan een BoekStart-uurtje, een gezellig moment om een boekje te lezen met de kinderen, samen een liedje te zingen en samen met andere ouders kennis te maken met de materialen die de bibliotheek heeft voor baby’s en peuters. Bezoekers krijgen een gratis groeimeter met informatie over taalontwikkeling. Wie zijn kind inschrijft bij de bibliotheek krijgt een gratis BoekStart-koffertje met daarin twee boekjes. Boekstartdag wordt gehouden in de bibliotheken in Dieren en Velp en duurt van 9.30 tot 12.00 uur. Tussen 10.00 en 10.30 uur is er een voorleesactiviteit. Deelnemen is gratis en aanmelden is niet nodig.

www.boekstart.nl

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.