Home / Brummen-Regiobode / Boekenverkoop BMK weer van start

Boekenverkoop BMK weer van start

BRUMMEN – Na een lange pauze mag het Brummens Mannenkoor (BMK) weer boeken verkopen op het marktplein in Brummen. Vanaf zaterdag 5 juni worden, gedurende de zomerperiode, wekelijks weer boeken, platen, cd’s, dvd’s en dergelijke verkocht vanuit de kraam. De verkoop start om 10.00 uur. De vrijwilligers van het BMK hopen dat, met de opening van de terrassen en horeca, de oude gezelligheid van de markt weer terugkomt. “Met een bloemetje, een visje, een stukje kaas, een goed en/of spannend boek en een cd met sfeermuziek maken we het gezellig rond de muziekkoepel op het Marktplein”, aldus de zangers.

Lees ook

Veluwonen legt op duizendste huis zonnepanelen

EERBEEK – Patricia uit Eerbeek was de duizendste huurder van woningcorporatie Veluwonen die zonnepanelen kreeg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.