Home / Algemeen / Algemene vergadering Dorpsraad Brummen

Algemene vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen houdt woensdag 23 juni om 20.00 uur weer een online openbare vergadering. Belangstellenden worden bijgepraat over diverse onderwerpen die binnen het dorp Brummen spelen en door de diverse commissies op de hoogte gesteld van de lopende projecten. Daarnaast geeft Sonja Leemkuil een update over Onze Droom en wordt er aandacht besteed aan de energietransitie. Wie de digitale vergadering wil bijwonen, kan zich tot 20 juni aanmelden via secretariaat@dorpsraadbrummen.nl.

Lees ook

Business & Shopping: Vakdiploma voor Toon van den Boogaard van Monuta in Dieren

DIEREN – Toon van den Boogaard van Monuta in Dieren mocht onlangs het diploma van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.