Home / Algemeen / Actie vakantietas

Actie vakantietas

BRUMMEN – Voor een heel aantal kinderen is de vakantietijd geen leuke tijd. Veel klasgenootjes gaan met hun ouders op zomervakantie, maar deze kinderen gaan niet omdat hun ouders daar geen geld voor hebben.
Voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar uit gezinnen die het financieel niet zo breed hebben, willen de diaconieën van de Protestantse kerken in de gemeente Brummen een bijdrage leveren om toch in de zomervakantie iets leuks te kunnen gaan doen. De Protestantse kerken van Eerbeek, Hall en Brummen werken samen om aan deze kinderen een vakantietas te geven.
Deze vakantietas wordt onder andere gevuld met speelgoed, een toegangskaartje voor een speeltuin en/of zwembad, een tegoedbon voor een ijsje en nog andere kleurrijke tasjes. Om deze vakantietasjes financieel mogelijk te maken wordt er gecollecteerd in de drie kerken van Eerbeek, Hall en Brummen. Ook is het mogelijk om een vakantietas te sponsoren. Lokale ondernemers geven ook een bijdrage door tegoedbonnen te verstrekken of korting te geven op artikelen.
Meer informatie over de actie en aanmelding kan via diaconie@kruiskerkeerbeek.nl.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.