Home / Algemeen / Aanbeveling voor herbenoeming burgemeester Bronckhorst

Aanbeveling voor herbenoeming burgemeester Bronckhorst

GEM.BROCKHORST – Op 27 mei heeft de gemeenteraad van Bronckhorst besloten Marianne Besselink aan te bevelen voor herbenoeming tot burgemeester van de gemeente Bronckhorst met ingang van 21 oktober 2021. De gemeenteraad kwam tot deze aanbeveling op basis van een zorgvuldige beoordeling door de vertrouwenscommissie van de raad. De raad stuurt haar aanbeveling voor de herbenoeming aan de commissaris van de Koning van Gelderland. Deze brengt vervolgens advies uit aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het is aan de minister om bij Koninklijk Besluit de herbenoeming officieel te maken bij Koninklijk Besluit.

Lees ook

Voorspoedige herstart buurtbus

SPANKEREN – In de twee maanden dat de buurtbus Spankeren-Dieren weer mag rijden, maken meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.