Home / Algemeen / Zeventig jaar op hetzelfde adres

Zeventig jaar op hetzelfde adres

BRUMMEN – Woningcorporatie Veluwonen vierde onlangs een bijzonder jubileum met één van haar huurders. Mevrouw Visschers uit Brummen (80) woont al 70 jaar in hetzelfde huis. Reden voor Marco de Wilde, directeur van Veluwonen, om mevrouw Visschers met een bloemetje te verrassen.
Mevrouw Visschers kwam hier in 1951 als tienjarig meisje met haar familie wonen en is nooit meer vertrokken. “Mijn zussen en broer vlogen later uit, maar ik ben altijd op het nest gebleven. Ik ben nogal honkvast”, vertelt ze lachend, om er vervolgens aan toe te voegen: “En ik woon hier nog steeds fijn.”

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.