Home / Brummen-Regiobode / Vriendinnenavond Sportclub Brummen

Vriendinnenavond Sportclub Brummen

BRUMMEN – Op zaterdag 5 juni van 16.30 tot 22.00 uur houdt de activiteitencommissie van Sportclub Brummen een gezellige meidenavond op sportcomplex De Hazenberg. Dames- en meidenleden van de voetbalclub mogen vriendinnen meenemen. Er wordt begonnen met een toernooitje, waarna er gezellig samen wat wordt gegeten en gedronken. De meeting wordt afgesloten met een film en cocktails. Het thema is ‘neon & glitter’, dus de organisatie hoopt dat de meiden (samen met vriendinnen) een spectaculaire voetbaloutfit aantrekken, alles onder het motto ‘yellow/blue good for you’. Aanmelden kan via 06-53403316.

Lees ook

Veluwonen legt op duizendste huis zonnepanelen

EERBEEK – Patricia uit Eerbeek was de duizendste huurder van woningcorporatie Veluwonen die zonnepanelen kreeg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.