Home / 112 / Verkeersongeval op de Eerbeekseweg

Verkeersongeval op de Eerbeekseweg

BRUMMEN – Op zondag 2 mei vond er op de Eerbeekseweg in Brummen een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. De bestuurder van een Citroën C3 reed de Eerbeekseweg op vanuit de L.R. Beijnenlaan en wilde vervolgens linksaf de Oude Eerbeekseweg in rijden. Vanuit Brummen naderde op dat moment een BMW 520, die de Citroën niet meer kon ontwijken. Een botsing was het gevolg en de BMW kwam in de droge greppel links van de weg tot stilstand. Er raakte niemand gewond.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.