Home / Cultuur / Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen A, dat zij digitaal hebben afgelegd. Docent Michael van den Broeck heeft de dames met succes voorbereid op dit examen van de Muziekbond Gelderland-Flevoland. Ze zijn alledrie geslaagd met hoge cijfers. Jet van den Borne speelt sopraansax, Nora Lens altsax en Aline Lens speelt trompet. De Rhedense muziekvereniging is trots op deze drie dames en hoopt dat zij, ondanks de moeilijke tijden, stappen blijven maken om zich aan te sluiten bij het orkest.

www.rhedensfanfarecorps.nl

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.