Home / Algemeen / Stijlvolle dodenherdenking Laag-Soeren

Stijlvolle dodenherdenking Laag-Soeren

RHEDEN/LAAG-SOEREN – Ook dit jaar was er geen centrale dodenherdenking in de gemeente Rheden. Net als vorig jaar vonden de Oranjestichting Laag-Soeren en Soerens Belang elkaar om te komen tot het leggen van een bloemstuk op het Rozenbos in Rheden. Op 4 mei hebben Ans Kool en Edwin Gerritsen het bloemstuk gelegd namens Laag-Soeren.
Harrie Nieuwland en Herbert Slijkhuis van de Soerense muziekvereniging Sempre Crescendo hadden het initiatief genomen ’s avonds de taptoe te blazen. Na de gebruikelijke 2 minuten stilte om 20.00 uur brachten zij het Wilhelmus ten gehore. Met zijn geluidsinstallatie zorgde Jeroen Slijkhuis ervoor dat het in een heel deel van Laag-Soeren hoorbaar was. Dit spontane initiatief trok dan ook heel wat belangstelling. Zo werden allen geëerd die hun leven gaven voor onze vrijheid.

Lees ook

Veluwonen legt op duizendste huis zonnepanelen

EERBEEK – Patricia uit Eerbeek was de duizendste huurder van woningcorporatie Veluwonen die zonnepanelen kreeg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.