Home / Algemeen / SP overhandigt cheque aan speeltuin Kindervreugd

SP overhandigt cheque aan speeltuin Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 8 mei was een bijzonder moment voor iedereen die speeltuin Kindervreugd in Doesburg een warm hart toedraagt. Nicole Hammink, raadslid van de SP, overhandigde een cheque van 5115 euro aan Ria van Halteren, vrijwilligster bij de speeltuin. Ria zag dat de speeltuin de afgelopen maanden in zwaar weer belande. Door coronamaatregelen en verschillende lockdowns daalden inkomsten van Kindervreugd drastisch. Verhuur en bingo’s gingen niet door, ijsverkoop was verboden en de speeltuin was enige tijd gesloten. De SP Doesburg bood hulp door een crowdfundingsactie op te zetten. Binnen een week werd het streefbedrag van 5000 euro gehaald. Zaterdag 8 mei mocht Ria met trots de mooie cheque aannemen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Voorspoedige herstart buurtbus

SPANKEREN – In de twee maanden dat de buurtbus Spankeren-Dieren weer mag rijden, maken meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.