Home / Algemeen / Repair Café Doesburg

Repair Café Doesburg

DOESBURG – Woensdag 5 mei gaat het Repair Café in Doesburg weer open, tussen 14.00 en 17.00 uur op de locatie Beumerskamp van Caleidoz in Doesburg. Bezoekers kunnen langskomen hun kapotte apparaten, kleding, computers, fietsen en ga zo maar door. Een van de vrijwilligers gaat ermee aan de slag. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar een vrijwillige bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld. In verband met de coronamaatregelen is aanmelden voor het Repair Café noodzakelijk. Dit kan bij Gertie Jordens, tel. 0313-820035 of 06-12843218 of g.jordens@caleidoz.nl.

Lees ook

Zomer in Gelderland op 12 augustus in Hall

HALL – Hoewel Hall natuurlijk een uniek dorp is, blijkt dat er elders op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.