Home / Algemeen / Raad van Kerken legt bloemstuk bij monument Rozenbos

Raad van Kerken legt bloemstuk bij monument Rozenbos

RHEDEN – Helaas was er ook dit jaar door de coronamaatregelen, op 4 mei geen jaarlijkse gemeentelijke herdenking bij het monument op het Rozenbos in Rheden. Wel konden, op eigen gelegenheid en op een zelf te bepalen moment, natuurlijk gewoon bloemen worden gelegd. Dinsdagmiddag 4 mei heeft de Raad van Kerken Veluwezoom een bloemstuk gelegd bij het monument op het Rozenbos.
“Herdenken blijft onverminderd belangrijk. Belangrijk om je te beseffen dat de vrijheid waarin we leven niet vanzelf is gekomen. Je er bewust van zijn dat anderen zich voor onze vrijheid hebben ingezet en inzetten. Zelfs met gevaar voor eigen leven. Vroeger én nu. Opdat we niet vergeten”, aldus de Raad van Kerken.

Lees ook

Voorspoedige herstart buurtbus

SPANKEREN – In de twee maanden dat de buurtbus Spankeren-Dieren weer mag rijden, maken meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.