Home / Algemeen / ‘Pieterpad’ in Laag-Soeren

‘Pieterpad’ in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Laag-Soeren kent tegenwoordig ook een eigen ‘Pieterpad’. Het loopt door Le Paradou, een stukje bos in het dorp dat eigendom is van Natuurmonumenten en al vele jaren wordt beheerd door Piet Blanksma, bowbouwkundig inwoner van Laag-Soeren. Onlangs werd het initiatief genomen zijn naam te verbinden aan dit unieke stukje natuur. Sindsdien geeft het Pieterpad toegang tot een oase van rust en genoegen.
e Paradou kent een grote verscheidenheid aan bomen en struiken en is dan ook een geliefde broedplaats van vele vogels. Maar ook ree, das, eekhoorn en vele andere dieren zijn er thuis. Het zorgvuldig onderhoud heeft geleid tot een netwerk van uitstekend begaanbare bospaden. Het is dan ook voor velen een geliefde plek om heerlijk te wandelen en te genieten van alles om je heen, of voor zomaar even een ommetje.

Lees ook

Voorspoedige herstart buurtbus

SPANKEREN – In de twee maanden dat de buurtbus Spankeren-Dieren weer mag rijden, maken meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.