Home / Algemeen / Oud ijzeractie vvSHE Hall

Oud ijzeractie vvSHE Hall

HALL – Het is inmiddels een traditie van meer dan tien jaar: voetbalvereniging SHE zamelt jaarlijks in het voorjaar het oud ijzer in om de clubkas wat te spekken. Dit keer staat de actie gepland voor zaterdag 29 mei. Tussen 9.00 en 12.00 uur kan iedereen oud ijzer komen brengen op de parkeerplaats van de club aan de Dorpsstraat in Hall. Alle metalen zijn welkom, evenals oude accu’s, maar koelkasten en diepvriezers mag de club niet innemen.
Wie niet in gelegenheid is om het ijzer langs te brengen, kan een afspraak maken om het te laten ophalen. Dit kan bij Alfred Gemmink, tel. 06-45762633, of Frank Minkhorst, 06-19692832, bij voorkeur tussen 18.00 en 20.00 uur. Aanmelden kan ook via oudijzeractie@live.nl. De vrijwilligers van SHE komen oud ijzer in de regio ophalen, dus ook bij mensen die niet in Eerbeek of Hall wonen. De club verzoekt om het oud ijzer in geval van ophalen op eigen terrein te leggen, niet direct in het zicht.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.