Home / Algemeen / Ons Raadhuis Velp dagelijks open

Ons Raadhuis Velp dagelijks open

VELP – Per maandag 31 mei is Ons Raadhuis in Velp weer elke dag geopend. Er is koffie en thee en bezoekers kunnen samen hun (zelf meegebrachte) lunch eten. Ook start een aantal activiteiten weer op, zoals yoga, meditatie, creatief kleuren en de spelletjesmiddag. Wel is (telefonisch) aanmelden van te voren voorlopig nog noodzakelijk en is er een maximaal aantal deelnemers per activiteit. Op woensdag 2 juni wordt er voor het eerst weer een film gedraaid, te weten Soweto Strings.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Veluwonen legt op duizendste huis zonnepanelen

EERBEEK – Patricia uit Eerbeek was de duizendste huurder van woningcorporatie Veluwonen die zonnepanelen kreeg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.