Home / Cultuur / Nieuwe toeristische campagne Tot Slot! In Bronckhorst

Nieuwe toeristische campagne Tot Slot! In Bronckhorst

GEM. BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst wil zich duidelijk presenteren als dé Achterhoekse kastelen- en landgoederenregio. Daarvoor is de campagne Tot Slot! In Bronckhorst opgezet.

Bronckhorst is een uitgestrekte plattelandsgemeente, met een typisch Achterhoeks coulisselandschap, veel kastelen en landgoederen, prachtige routenetwerken, levendige dorpen en Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Om te laten zien hoe trots de gemeente hierop is en om een herkenbaar beeld te creëren en gezamenlijk uit te dragen, is de campagne ‘Tot Slot! In Bronckhorst’ bedacht.
De campagne voor dit nieuwe toeristische profiel is een samenwerking tussen de toeristische platforms en ondernemers in Bronckhorst, Achterhoek Toerisme en de gemeente. De gemeente heeft de Feestfabriek in Hengelo gevraagd om mede uitvoering te geven aan het nieuwe toeristische profiel, zowel bij de totstandkoming van deze campagne en het beeldmerk, als het vervolgtraject dat nog gaat komen.

‘Tot Slot! In Bronckhorst’ vormt een paraplu boven alle toeristische platforms die er zijn en moet zorgen voor een betere vindbaarheid, herkenbaarheid en bereikbaarheid van de prachtige omgeving. Met de landgoederen en kastelen als trekpleister, het brede scala aan horeca en de talloze combinaties van historie, innovatie, traditie en cultuur moet de campagne het toerisme in de regio gaan versterken.
Samen met betrokken ondernemers in Bronckhorst willen de gemeente en Achterhoek Toerisme de komende tijd nieuwe initiatieven ontplooien onder de noemer ‘Tot Slot In Brockhorst’. Doel is Bronckhorst nóg beter op de kaart te zetten als perfecte plek voor een vakantie of om er even tussen uit te gaan.

Ondernemers en inwoners van de gemeente Bronckhorst die graag meedenken over het verder ontwikkelen van de campagne of meer willen weten over wat ‘Tot Slot! In Bronckhorst’ voor hen kan betekenen, kunnen terecht op www.totslotinbronckhorst.nl of mailen naar info@totslotinbronckhorst.nl.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.