Home / Algemeen / Leerlingenraad Aeres verrast bewoners van De Biesdel

Leerlingenraad Aeres verrast bewoners van De Biesdel

VELP – Daniël, Joy en Romijn, leerlingen van de leerlingenraad van Aeres VMBO Velp hebben op maandag 17 mei woon- en zorgcentrum De Biesdel in Velp bezocht. Daar hebben zij namens alle raadsleden de bewoners een hart onder de riem willen steken door presentjes te brengen.
De 36 bewoners kregen orthopedische steunkousen (met dank aan de moeder van Daniël), een mooie kaars en iets lekkers daarbij met een kaartje: ‘Alsjeblieft, voor u ’. Voor het volhouden, doorzetten en het doorkomen van deze moeilijke periode, met minimaal bezoek, het amper zien van familie en achterban gedurende lange tijd, wilden de leerlingen laten weten aan hen te denken.

Foto: Guido Hoenderboom

Lees ook

Voorspoedige herstart buurtbus

SPANKEREN – In de twee maanden dat de buurtbus Spankeren-Dieren weer mag rijden, maken meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.