Home / Cultuur / Kunst maken in de tuin van Sjef

Kunst maken in de tuin van Sjef

VELP – Zaterdag 29 mei kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar kunst maken in de Tuin van Sjef in Velp aan de Boulevard 33a in Velp. Hier zijn prachtige bomen en planten, maar ook vreemde bouwsels, een vijver en een waterval. Deelnemers combineren een tekening of schildering met kringloopspullen tot een uniek kunstwerk. Een eigen foto meenemen mag ook. De workshop begint om 14.00 uur en eindigt uiterlijk 16.30 uur. Deelname kost 8 euro. Inschrijven kan via www.cultuurensportstimulering.nl.

Lees ook

Ellecommer brengt dichtbundel uit

ELLECOM – De van origine West-Zeeuws-Vlaamse dichter Gaël van Heijst (1990) woont krap negen maanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.