Home / Brummen-Regiobode / Kennismaken met handbal

Kennismaken met handbal

BRUMMEN – Handbalvereniging Brummen is eind april gestart met trainingen voor H/F-jeugd, jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 8 jaar. Veel kinderen hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om kennis te maken met de sport en er is plek voor meer jeugd. Jongens en meisjes zijn welkom op woensdagmiddag vanaf 15.30 uur op het veldje aan de Schaepmanstraat in Brummen. Handbal wordt in deze leeftijdscategorie gemengd gespeeld. Als er voldoende animo is, kan er één of twee keer per maand worden meegedaan aan toernooitjes, die door diverse verenigingen worden georganiseerd.

Secretariaat, tel. 06-23701444
info@handbal-brummen.nl

Lees ook

Veluwonen legt op duizendste huis zonnepanelen

EERBEEK – Patricia uit Eerbeek was de duizendste huurder van woningcorporatie Veluwonen die zonnepanelen kreeg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.