Home / Algemeen / Jeugdlintje gemeente Bronckhorst

Jeugdlintje gemeente Bronckhorst

GEM.BRONCKHORST – De gemeente Bronckorst zet jongeren die iets bijzonders doen in de gemeente graag in het zonnetje door hen een jeugdlintje uit te reiken. Op 2 juni reikt burgemeester Marianne Besselink deze eervolle onderscheiding uit. Tot 14 mei kunnen jongeren nog worden voorgedragen.
Een jongere aanmelden voor een jeugdlintje kan via www.bronckhorst.nl/jeugdlintje. Een jury, die bestaat uit burgemeester Marianne Besselink, wethouder jeugd Evert Blaauw en Gijs Jolink uit Hummelo, organisator van de Zwarte Cross en Mañana Mañana, beslist wie in aanmerking komt voor het jeugdlintje. Daarbij wordt ook rekening gehouden met leeftijd en hoe lang de inzet voor de buurt, vereniging of het goede doel heeft geduurd. Verder telt de bijzonderheid en uitstraling van de actie of activiteit mee. De gemeente reikt maximaal drie lintjes uit.

Lees ook

Patrijslaan in actie tegen onkruid

DIEREN – “Als de gemeente het onkruid niet weghaalt, doen we het zelf wel!” Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.